Servisler

ASANSÖR BAKIM

ASANSÖR MONTAJ

ASANSÖR REVİZYON

ASANSÖR PROJE

Yıldıraklar Asansör, asansörlerinizin kullanım sıklığı ve yoğunluğa bağlı olarak haftalık, aylık ve yıllık periyodik bakımlarını yapmaktadır..

Yıldıraklar Asansör, konusunda uzman teknik ekibi ile her türlü asansörün (elektrikli asansör, hidrolik asansör, makine daireli asansör, makine dairesiz asansör, engelli asansörü, sedye asansörü, yük asansörü, panoramik asansör, yemek monşarj asansörü) montajını gerçekleştirmektedir.

Eski yapılarda bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış, ilgili standart ve yönetmeliklere uygun olmayan asansörlerinizin revizyon, modernizasyon ve yenileme işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Yıldıraklar Asansör,ihtiyaç olunduğunda yeni binalar için yenilikçi ve modern teknoloji esasına uygun asansörlerin üretim projelendirilmesi yapılmaktadır.

ASANSÖR BAKIM

Asansörün bakımı; yağlama ve temizlemeyi, kontrolleri, kurtarma çalışmalarını, ayarlama işlemlerini, kullanıma veya yıpranmaya bağlı olarak meydana gelebilen bileşen onarımını veya değişimini kapsamaktadır.

Asansör, bakımı gereken yüzlerce parçadan oluşan son derece karmaşık bir sistemdir. Bakımın bir işlevi, aşırı aşınmayı ve bozulmayı önleyerek sürekli çalışmayı sağlamaktır. Modern asansör sistemleri kadar karmaşık sistemlerde, bakımın daha önemli bir yönü, ekipmanın orijinal olarak tasarlandığı gibi çalışmaya devam etmesini sağlamaktır. Bu, yalnızca doğru ekipman ve aletleri kullanan kalifiye, eğitimli teknisyenler tarafından gerçekleştirilebilir.

Asansör makine dairesi, asansör sisteminin kalbidir. Asansör kaldırma makineleri, motor jeneratör setleri veya katı hal güç kaynağı ve kontrol ekipmanı içerir. Kontrol ekipmanı, aracı her katta hızlandıran, yavaşlatan ve düzleyen toplam çalışma mekanizmasının önemli bir parçasıdır. Rutin bakımın çoğu makine dairesinde gerçekleşir. Bu, motorların, jeneratörlerin, anahtarların, kontakların, frenlerin ve kontrollerin rutin servisini içerir.

Tesislerinizde kurulu Asansörlerinizin aylık periyodik bakımları 95/16 AT Asansör Yönetmeliği ve EN 81-1/2 – EN 13015 standartlarına uygun olarak yapılmaktadır. Periyodik Bakımlarınız belirlenen gün ve saatte uzman personelimiz tarafından yapılmaktadır. Bakım Onarım hizmetimiz; her tür danışmanlık, tamir, onarım, yedek parça, revizyon ve bakım-arıza hizmetlerini kapsamaktadır. Bakım sözleşmesi ile sorumluluğumuz altında bulunan tüm asansörler, en verimli ve en uzun kullanım ömrünü sağlayabilmek için düzenli olarak tarafımızca incelenmekte ve gerekli müdahaleler personelimiz tarafından yapılmaktadır.

7/24 SERVİS HİZMETİ

7/24 servis hizmeti, asansör arızaları, onarım ve tamiratı, asansör arıza tesbit ve arıza onarımı, asansör montajı ve asansör revizyonu, Asansör bakım, periyodik asansör bakım hizmetleri, asansör yedek parçaları satışı, asansör motor ve diğer ekipmanları satışı montajı ve uygulaması konularında müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Asansör arızaları, onarım ve tamiratı, asansör arıza tesbit ve arıza onarımı konularında 7/24 servis tamir bakım hizmeti sunmaktadır.

Mobil teknik ekibimiz, arıza ihbarını takiben sorunlu asansör ve/veya asansörlere müdahale etmekte, arıza giderilmekte, ekipman ve yedek parçalarda yapılması gereken değişiklikler yapılmaktadır.

Sorumluluk alanımızdaki asansörlerin sürekli, kesintisiz, sağlıklı ve güvenli olarak çalışması için 7 gün 24 saat konusunda uzman ekibimiz ile çalışıyoruz.

Scroll to Top